Contact

Aici ne poti scrie daca ti-ai gasit hamacul sau accesoriile care ti se potrivesc sau daca ai orice idei de hamaceala pe care vrei sa le impartasesti cu noi.

Termenul pentru returnarea produselor este de 30 de zile. In acest interval te poti razgandi oricand asupra unui produs de la noi, il poti schimba sau returna cu conditia ca produsul sa fie in aceeasi stare ca la primire (fara gauri, pete, rupturi sau alte urme vizibile de folosire). Daca totusi ai orice fel de problema cu un produs de la noi contacteaza-ne si vom rezolva fara probleme sau costuri de transport suplimentare.
Costurile de transport afisate sunt fixe dar numai pentru destinatii si colete care nu implica km suplimentari sau kg suplimentare. Costul de transport aplicat este valabil atata vreme cat adresa destinatarului apartine uneia dintre agentiile de curierat ale CargusUrgent sau FanCurier iar coletul este pana in 2kg. Pentru adrese care nu apartin vreunei agentii sau colete care depasesc 3kg se pot calcula costurile exacte de transport, apoi se pot comunica prin mail sau telefon pentru confirmare inainte de a pleca coletul din atelierul nostru.

Ne poti scrie la contact@minorswing.ro.

De asemenea poti sa ne faci si o vizita la atelier, pe strada Torentului nr 1-5, Bucuresti.