FAQ (Gyakran feltett kérdések)

 

cal site

FAQ (Gyakran feltett kérdések)

Miért rúd nélküli függőágyak?

 A rúdakat általába a rövid függőágyakkal használják. A rúdnélküli függőágyak megnövelt stabilitást nyújtanak és sokkal több helyzetben felhasználható. A mi függőágyink egy kompressziós zsákocskával vannak ellátva, kicsi és kompakt, így konyen viheted magaddal bárhova. A függőágy hossza biztosítsa hogy a hátad majd nem fogja megsíratni. 

 

Hogyan szereljük fel a függőágyat a lakásban?

Az első feltétel az hogy legyen két elégé biztonságos rögzítési pont. Tehát már elejétől is a gáz-, víz-csövek, falban vert szegek (bármennyire is biztonságosnak is tünnének), bútordarabok, stb. esnek. A legbíztonságosabb egy pár gyűrűs rögzítő típusú csavarok felszerelése. Lényeges, hogy a fal vasbetonbol legyen; nem aljánjuk a tégla falat. A kis gyűrűket amikor nincsenek használatban el rejtheted vagy ha nem fogasokként használhatod.

Hogyha a függőágyat felakarod rögzíteni de nem tudod hogyan kell vagy kell valamivel segítség, létezik az a megoldás hogy eljövünk és felszereljük mi, még akkor is ha nincs elég helyed bíztosak vagyunk hogy kapunk egy megoldást.

 

A függőágyaknak mi a teherbírási képessége?


A MinorSwing függőágyak egy vízálló típusú és mikroszálas szövetből vannak elkészítve, amelyeknek a max teherbírása 120-140 kg statikus erő. A BigSwing és Double sorozatból való függőágyak vastagabb szövetből vannak elkészítve azonkívül tripla varrással vannak elkészítve így a teherbírása megnő 200 kg statikus erőre.

 

Mit kell tenni a függőágy fenntartásáért?

Bár nem kíván különös gondozást, nem aljánlott hosszabb ideig kinthagyni a napon vagy az esőben. Amikor nem használják a függőágy legboldogabb a kompresszió zsákocskájában. Úgyszintén vigyázni kell hogyan játszadozol a hegyesebb tárgyakkal és cigaretákkal körülötte- a legkisebb lyuk is az anyag szétszakadásához vezethet. A függőágy kézzel mosható vagy 30-40°C fokra beállított automata mosógéppel.

 

Még mit kell tudjak a függőágya felszereléséről?

Attól függően, hogy hogyan akarod felszerelni- klasszikus pozicíóba vagy hinta ként- kell 4 és 6 méter közötti szabad hely a két rögzítési pont között.

Hogy a klasszikus pozicíóba szereld fel a függőágyat kell két rögzítőpont amihez rögzítsed a függőágy két végét, annélkül hogy megfeszítsed-így egy bőséges görbét képezzen, tekintsd meg az Útasítások oldalt.

A hintakénti rögzítése a függőágynak feltételezi hogy a függőágyat a plafon/mennyezet egyetlen egy pontban rögzíted mind a két végét vagy egy fa magasabb ággára rögzíted. A lakásban való felszerelésének az a előnye hogy kevés helyet foglal és egyben több pihenési pozíciót biztosít. Szabadtéren peddig a hinta a legegyszerűbb módja a repülésnek. Útasítások.

 

Két ember aludhat a függőágyaban?


Mindig is azt állitottuk hogy két ember nem tud kényelmesen egy függőágyaban aludni…de soknak viszont sikerült! A válasz igen, a dupla függőágyakban (amelyeknek 1m-rel több anyaguk van mint az egy személyes függőágynak) kényelmesen tud két ember egy éjszakon átszunyadni.

 

Tudok szexelni a függőágyban?


Amig megkapod a jó pozíció persze! Aljánjuk hogy kapjál két eléggé rugalmas és ellenálló ágat.

 

Más kérdések


Ha vannak mégis más kérdéseid a függőágyakkal kapcsolatosan nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot!