Függőágyak

Az utóbbi hat évben a függőágyak, zsákocskák és a más hozájuk tartozó kellékek csinálásakor külömboző anyagokkal és textúrákkal kisérleteztünk. Mindig keresünk más és más játékos alkotó módszereket. Itt lennebb megnézheted a raktárban lévő modelleket s lehet rájossz, hogy milyen függőágyat akarsz:

Az általunk gyártott függőágyakat négy csoportba lehet oszt

Az itt bemutatott függőágyak új modellek, amelyikek raktárban vannak. De ezek idővel változnak, így mindig újabb és újabb színű és más fajta anyagból csinált függőágyakat kaphatsz a virtuális üzletünkben. Az öltések nejlon cérnával vannak csinálva. Ezt a fajta cérnát a cipő iparban szokták felhasználni, nagyon nyúlékony de ugyanakkor erős is.

Nagyon könnyen fel- és leszerelhetőek, nem kell őket összehajtogatni, hanem lassacskán be kell gyúrni a kompressziós zsákocskájába, amig befér a kötelével együtt. Így nagyon kevés helyet foglal majd el utazáskor a csomagjaid között.

További információkért az anyag ellenállóképeségéről, a maximum súlyról amit ez megbírhat, a függőágyak felszereléséről és csomók készítéséről kérjük katints ide.