Galerie Foto

De cand ne tot jucam cu hamacele ne place tare sa facem si poze la locurile de hamacit care ne-au distrat cel mai mult. Incurajam in acelasi timp toti iubitorii leganatului sa ne trimita poze cu cele mai apetisante locuri de hamaceala gasite de ei.

Cele patru galerii contin fotografii cu oameni frumosi in locuri care aproape par a fi destinate lenevitului sau de pus hamacul leagan. De asemenea poti vedea cum ne jucam cu copii la evenimente sau o arhiva cu materiale si hamace prin care am trecut pana acum.


POTI SA LENEVESTI

lenevesti-hamac-minorswing
Minor Swing e starea placuta care te cuprinde atunci cand lenevesti intr-un hamac.  Tu alegi daca sub tine vrei sa ai o apa curgatoare sau gazonul perfect din curtea parintilor.

POTI SA ZBORI

leagan-hamac-minorswing
Joaca cu hamacele a trecut mai departe cand ne-am folosit de corzi si carabiniere pentru a face legane din hamacele noastre. Atunci a inceput cu adevarat distractia.

EVENIMENTE

Bestfest 2011&2012

bestfest-minorswing-hamace (6)
BestFest, festivalul care te scapa putin din Bucuresti pentru niste nume mari pe scena.

Electric Castle 2013-2014-2015

Electric Castle minorswing hamace (1)
ElectricCastle, un festival in inima transilvaniei cu cel mai frumos decor posibil intr-un loc atat de pitoresc!

Maguri Outdor Experience 2012

minorswing-hamace-maguri-outdor (8)
MOX (Maguri Outdoor eXperience) este un nou concept de party care se intampla intr-un loc ce iti taie respiratia, intr-un peisaj superb al satului Maguri, aflat la 50 de km de Cluj, la 1200 metri altitudine.

Marea Hamaceala Cluj 2013

minorswing-hamace-marea-hamaceala (3)
Marea Hamaceala este o evadare din rutina zilnica. Cateva ore in care uitam de oras si ne pierdem in Parcul Central sub verdele frunzelor.

 

Provocarea zamolxe 2012

minorswing-hamac-provocarea (2)
Sute de voluntari din Romania, dar si din Franta, vor deveni cercetasi pentru o saptamana. Francezii au raspuns invitatiei dejenilor de a participa la tabara educationala Provocarea Zamolxe 2012”

Vrei sa zbori! 2010

minorswing-hamac-vrei sa zbori (6)
Deasupra apei la cativa metrii e tare, dar si mai tare e la peste 10 m in copac!!! S-au dat cateva zeci de oameni, in timp ce aproape de sol s-a lenevit in fel si chip in hamace.

Copii

copii hamac
Si daca vreodata esti in pana de idei de hamaceala, ia aminte de la copii si vezi ce poti face cu un hamac dincolo de orice idee de-a ta despre zbor sau leneveala.

Untold Festival 2015

copii hamac
Pentru noi experienta Untold Festival a fost cam asa: 200 de hamace si panze colorate ce au impanzit Parcul Central, 10 scene cu muzica buna, oameni faini, 4 zile si 4 nopti de distractie.