Marea hamaceala

Marea Hămăceală este o evadare din rutina zilnică. Pentru câteva ore uitam de oraș și ne pierdem în Parcul Central sub verdele frunzelor. Ne lăsăm ademeniți de leganatul hamacelor, zburdăm cu picioarele goale prin iarbă, alergăm ca nebunii după frisbee, jucăm badminton, ne găsim echilibrul și învățăm să mergem pe slackline. Ne bucurăm de muzica artiștilor ce vin cu tobe, chitare și tot soiul de instrumente muzicale, ne minunăm de talentele jonglerilor și eventual încercăm să jonglăm și noi. Mâncăm vată pe baț, povestim, râdem, ne întindem pe paturi și mergem în mâini.
Marea Hămăceală este o porție zdravănă de relaxare, de voie bună și distracție, de socializare cu oameni faini și veseli.


POTI SA LENEVESTI

lenevesti-hamac-minorswing
Minor Swing e starea placuta care te cuprinde atunci cand lenevesti intr-un hamac.  Tu alegi daca sub tine vrei sa ai o apa curgatoare sau gazonul perfect din curtea parintilor.

POTI SA ZBORI

leagan-hamac-minorswing
Joaca cu hamacele a trecut mai departe cand ne-am folosit de corzi si carabiniere pentru a face legane din hamacele noastre. Atunci a inceput cu adevarat distractia.