Provocarea Zamolxe

Sute de voluntari din Romania, dar si din Franta, vor deveni cercetasi pentru o saptamana. Francezii au raspuns afirmativ invitatiei dejenilor de a participa la tabara educationala Provocarea Zamolxe 2012”.

Tabara se va desfasura in comuna Maguri-Racatau din judetul Cluj si are atat un un scop educational, cat si unul turistic, de a promova comuna Maguri-Racatau ca zona turistica. Timp de o saptamana, incepand din data de 19 si pana in data de 25 iulie, peste 200 de participanti din Romania si din Franta isi vor demonstra abilitatile de cercetasi. Voluntarii din strainatate vin sa faca schimb de experienta cu tinerii romani.

„Timp de o saptamana, copii o sa aiba o serie de activitati de aventura si culturala. Trasee cu probe de alpinism de supravietuire, ateliere de arta, de olarit, pictura. O sa fie si alte activitati culturale conform pedagogiei noastre”, spune Daniel Onofrei, organizator.

Evenimentul este organizat in cadrul unui parteneriat intre Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei Filiala Dej si Inspectoratul de Jandarmi Judetean „Alexandru Vaida Voievod” Cluj.

 

Vrei sa zbori

minorswing-hamac-vrei sa zbori (6)
Deasupra apei la cativa metrii e tare, dar si mai tare e la peste 10 m in copac!!! S-au dat cateva zeci de oameni, in timp ce aproape de sol s-a lenevit in fel si chip in hamace.

Electric Castle

Electric Castle minorswing hamace (1)
ElectricCastle, un festival in inima transilvaniei cu cel mai frumos decor posibil intr-un loc atat de pitoresc!

Copii

copii hamac
Si daca vreodata esti in pana de idei de hamaceala, ia aminte de la copii si vezi ce poti face cu un hamac dincolo de orice idee de-a ta despre zbor sau leneveala.

Marea Hamaceala

minorswing-hamace-marea-hamaceala (3)
Marea Hamaceala este o evadare din rutina zilnica. Cateva ore in care uitam de oras si ne pierdem in Parcul Central sub verdele frunzelor.