Untold festival 2015

Ne-am leganat de atatea ori in Parcul Central din Cluj la Marile Hamaceli organizate acolo, incat ne-am bucurat mult cand am fost invitati cu hamacele si la Untold Festival. Si pentru ca formula sa fie completa, ne-am ocupat si de amenajarea decorului.
Pentru noi experienta Untold Festival a fost cam asa: 200 de hamace si panze colorate ce au impanzit Parcul Central, 10 scene cu muzica buna, oameni faini, 4 zile si 4 nopti de distractie.
Organizatorilor festivalului le-au placut atat de mult hamcele noastre incat ne-au rugat sa ne ocupam si de partea de decor cu panze colorate. Asadar ne-am pus pe treaba si am construit arcada portii centrale de acces din forme textile colorate, precum si chill-out zone-ul din The Forrest (Parcul Central).
Mai departe, lasam fotografiile surprinse de-a lungul festivalului sa vorbeasca pentru noi.

 

Copii

copii hamac
Si daca vreodata esti in pana de idei de hamaceala, ia aminte de la copii si vezi ce poti face cu un hamac dincolo de orice idee de-a ta despre zbor sau leneveala.

Electric Castle

Electric Castle minorswing hamace (1)
ElectricCastle, un festival in inima transilvaniei cu cel mai frumos decor posibil intr-un loc atat de pitoresc!

Maguri Outdor Experience 2012

minorswing-hamace-maguri-outdor (8)
MOX (Maguri Outdoor eXperience) este un nou concept de party care se intampla intr-un loc ce iti taie respiratia, intr-un peisaj superb al satului Maguri, aflat la 50 de km de Cluj, la 1200 metri altitudine.

Marea Hamaceala

minorswing-hamace-marea-hamaceala (3)
Marea Hamaceala este o evadare din rutina zilnica. Cateva ore in care uitam de oras si ne pierdem in Parcul Central din Cluj-Napoca sub verdele frunzelor.