Vrei sa zbori

Deasupra apei la cativa metrii e tare, dar si mai tare e la peste 10 m in copac!!! s-au dat cateva zeci de oameni, in timp ce aproape de sol s-a lenevit in fel si chip in hamace. Spre final am vazut vreo 6-7 pusti care se incapatanau sa incapa toti intr-un hamac! Slackline-ul a fost genial, l-a incercat absolut toata lumea, iar baietii de la pro-boulder project si-au depasit limitele cu o demonstratie la inaltime. In tot haosul si chiotele din fundal, i-am ales si pe cei mai entuziasti zburatori si le-am oferit hamacul care le place cel mai mult. Ne-a prins noaptea zburand si a doua zi ne-am trezit cu febra musculara. Suntem foarte bucurosi ca v-a placut atat de mult, asa ca promitem urmatorul zbor cat de curand!

 

Copii

copii hamac
Si daca vreodata esti in pana de idei de hamaceala, ia aminte de la copii si vezi ce poti face cu un hamac dincolo de orice idee de-a ta despre zbor sau leneveala.

Electric Castle

Electric Castle minorswing hamace (1)
ElectricCastle, un festival in inima transilvaniei cu cel mai frumos decor posibil intr-un loc atat de pitoresc!

Maguri Outdor Experience 2012

minorswing-hamace-maguri-outdor (8)
MOX (Maguri Outdoor eXperience) este un nou concept de party care se intampla intr-un loc ce iti taie respiratia, intr-un peisaj superb al satului Maguri, aflat la 50 de km de Cluj, la 1200 metri altitudine.

Marea Hamaceala

minorswing-hamace-marea-hamaceala (3)
Marea Hamaceala este o evadare din rutina zilnica. Cateva ore in care uitam de oras si ne pierdem in Parcul Central din Cluj-Napoca sub verdele frunzelor.