Doublelayer

DoubleLayer sunt hamace cu strat dublu de material, ideale pentru ture de dormit sub cerul liber folosind izoprenul între cele două straturi ale hamacului. Fiind o combinație de materiale usoare si rezistente care se compacteaza usor, un hamac double layer nu depășește 700g impreuna cu ai sai 8m de cordelina în săculețul de compresie.
Ne plac mult soluțiile simple care dezvoltă mai multe funcționalitați.
De la bun început toate hamacele noastre au avut această întăritură de chingă la fiecare dintre cele patru colțuri. Întăritura ajuta mult ușurând frecarea dintre cordelină și material. Astfel hamacele noastre au o viața lungă și frumoasă!
Am lasat liberă întaritura de la fiecare colț pentru a putea folosi hamacul drept adăpost, umbrar sau prelată de ploaie(pentru cele cu un strat impermeabil). Hamacul este un dreptunghi de 2.90m/1.55m, foarte bine cusut de jur împrejur, cu strat impermeabil sau fara, care poate fi folosit în diverse scopuri odată ce ai aceste colțuri zdravene de care poți ancora.
Pentru hamacele din această categorie am ales o cordelină aparte: camașă rezistentă la frecare, ușoară și compactă (5mm), ce susține până la 340kg.