Cum montezi hamacul in casa.

Cand vremea buna se duce, venim cu hamacele direct in case, poposind totusi pe vreo terasa atunci cand soarele inca mai tine cu noi. Vei gasi cateva poze in aceasta galerie cu hamace montate de noi in case, apartamente, mansarde, balcoane sau terase, spatii in care hamacele si-au gasit locul perfect.

De dragul lenevelii la caldurica am considerat ca hamacul isi gaseste locul oriunde. Fie spatiul cat de mic sau cat de mare vom gasi cu siguranta o metoda de a fixa hamacul astfel incat sa nu te impiedici de el. Cateva motive pentru care nu trebuie sa iti fie frica s ail montezi in casa:

- Hamacul sta agatat cu ajutorul carabinierelor, astfel poate fi montat sau demontat in mai putin de un minut in urechile de fixare montate in perete. Urechile de fixare pot fi mascate, colorate sau folosite ca si cuier.

minorswing-hamac-in-casa (1)minorswing-hamac-in-casa (4)minorswing-hamac-in-casa (5)

- Se pot gasi multe combinatii, folosind tavanul, peretii sau chiar amandoua pentru a avea acces la pozitii multiple ale hamacului sau chiar cate doua hamace intr-o camera.

-Pe langa pozitia normal, hamacului ii sta foarte bine si in pozitia leagan, pozitie in care nu ocupa mai mult spatiu ca un scaun de birou. Amandoua capetele hamacului sunt prinse in tavan intr-u singur punct. In acelasi timp isi poate gasi si pozitia de sezlong(un punct de fixare in tavan iar altul pe un perete).

Folosind puncte fixate in perete cu ajutorul suruburilor tip “conexpand” si urechi de alpinism putem instala hamacul in casa ta oricand iti doresti. Ia legatura cu noi in sectiunea “contact” a site-ului si venim cu sculele si toate necesare la domiciliu atata vreme cat esti in Bucuresti. Iar daca nu te gasesti in acelasi oras cu noi dar te crezi un pic mester arunca o privire la filmuletele facute de noi in care vei vedea cum se monteaza punctele de fixare(link catre produse, accesorii) pas cu pas.